Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. tammikuuta 2024

Blogivuoteni 2023

Vuoden 2023 aikana julkaisin 136 postausta.

Tällainen tieto on hieman hämmentävä. Jos olisin koettanut arvata julkaisujeni määrää, olisin todennäköisesti arvioinut sen olevan noin puolet todellisesta määrästä. 

Tuo luku hämmentää myös siksi, että kirjoittamiseen ja postausten tekemiseen kuluttamani aika on täten vähintään saman 136 tuntia, sillä lyhyetkin postaukset vaativat syntyäkseen aikaa noin tunnin. Kirjoitukset eivät kuitenkaan synny pelkästään kirjoittamalla, vaan niiden pohjalla on aina jokin tehty asia ja useimmiten se tekeminen vaatii vähintään sen tunnin, toisinaan kaiken vapaa-ajan tai illat jopa useiden viikkojen ajan. Näin on varsinkin suurien virkkaustöiden kanssa.

Että josko nyt lopettaisin sen ihmettelemisen, että mihin kaikki aika katoaa ja miksi en meinaa ehtiä tekemään mitään… Kyllähän tuossakin jo jotain on, kun lisäksi pitää käydä töissä, hoitaa koti ja on olemassa myös asiat, jotka eivät blogiin päädy. Ja nukkuakin ihmisen pitää 😅

Mitä sitten saan blogini ylläpitämisestä? Siitä ei kostu mainetta eikä mammonaa, vaan olen aloittanut kirjoittamisen lähinnä siksi, että blogi toimisi itselleni resepti- ja käsityöohjearkistona. Tämän tehtävän blogi täyttää yhä mainiosti ja se riittää minulle.

Huolimatta siitä, että kevät ja alkukesä olivat minulle työntäyteisiä ja elämän vaatimusten vuoksi blogi jäi hieman paitsioon, vuosi on keskimääräisesti ollut blogin suhteen aktiivinen. Julkaisujen keskiarvo on 2,6 / viikko ja se ei minulle itselleni ole huono lukema.

En lupaa tulevalle vuodelle ihmeitä. Tuttuun tapaan askartelen, teen käsitöitä, laitan ruokaa ja leivon. Unohtamatta kukkia ja puutarhatöitä. Ja näistä asioista kerron blogissani myös tänä vuonna.

 Uuden vuoden kunniaksi uudistin myös blogini ulkoasua. 

Kermanvaalea tausta väistyy hieman elävämmän taustan tieltä. Myös sivun asetteluun tein muutoksen. Toivottavasti nämä muutokset miellyttävät silmää ja parantavat sivuston käytettävyyttä.


Ihanaa vuotta 2024!


🌸 Terveisin Susanna 🌸


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti