Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 21. tammikuuta 2024

Puuhelmikoristeet tuikkupalloihin

 Sain edelliseltä työnantajaltani syntymäpäivälahjaksi lahjakortin liikkeeseen, joka myy mm. Aarikan tuotteita. Hankin silloin suuren lasisen pallomaljan, jonka suuaukkoa koristaa puuhelmet. Yksinkertaisen muotoinen malja helmineen on valtavan kaunis.

Pentikin lasiset tuikkupallot ovat istuneet lähes täydellisesti tuon maljakon kaveriksi. Kirkas lasi ja toistuva pyöreä muoto eivät yhteen sopiakseen katso valmistajan merkkiä.

Kun aiemmin tein puuhelmistä koristerenkaat lampunjalkoihin, oli tarkoituksenani tehdä helmirenkaat myös lampunvarjostimiin. Helmirenkaat muuttivat varjostimet kuitenkin raskaan näköiseksi ja lamppu näytti liian yläpainoiselta. Sen vuoksi helmiä jäi minulle käyttöön yllinkyllin ja etsin niille sopivia käyttökohteita. Näin syntyi puuhelmikoristeet tuikkupalloihin. Helmikoristeiden kanssa ne näyttäisivät ehkä entistä yhtenäisemmiltä maljakon kanssa.

Käytin helmirenkaisiin ohutta, siimamaista kumilankaa, joka ei erotu helmien välistä lainkaan.

Valmiit helmikoristeet näyttävät tuikkupalloissa paremmilta, kuin osasin odottaa.

Tosin pienemmässä pallossa nuo 15mm helmet näyttävät hieman ylikokoisilta…? Koska ideana helmet toimivat, voi olla, että pitää hankkia pienemmät helmet ja tehdä tämä vielä uudestaan 😅




🌸 Terveisin Susanna 🌸



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti