Joulukalenterin tässä luukussa keskiössä on ihastuttava piparkakkumousse. Tämä vaahto on helppo ja nopea valmistettava, eikä vaadi onnistuakseen vippaskonsteja tai erikoistaitoja.
Piparkakkumoussessa yhdistyvät pehmeys, hento joulun maku ja makeus. Sinä ei ole mitään liian vähä, eikä mitään liikaa, vaan kokonaisuus on suussa sulava jälkiruokaherkku. Piparkakkujen ystäville 😉
Ohjeen aineksista valmistuu 6 annosta.
Ainekset:
4 dl kuohukermaa
0,5 dl (tai oman maun mukaan) tomusokeria
200 g vaniljatuorejuustoa
1,5 tl piparkakkumaustetta
Kerma vatkataan löyhäksi vaahdoksi. Vaahtoon lisätään notkistettu tuorejuusto ja jatketaan vatkaamista, kunnes massa on vaahtoutunut sopivan kiinteäksi.
Vaahto jaetaan tarjoiluastioihin ja koristellaan esim. pipareilla, piparimurulla tai nonparelleilla.
Piparivaahdon voi valmistaa hyvissä ajoin ja säilyttää jääkaapissa ennen tarjoilua.
🌸 Terveisin Susanna 🌸
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti