Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. helmikuuta 2024

Makkarakebab

Makkaraa lähdin ruokaa varten kaupasta hakemaan, mutta aina on aikaa ilostuttaa itseään vihannesosastolla. Vasta sen jälkeen makkaraosastolle kebabmateriaalin hakuun. 

 Makkarakebab yllättää. Se on naudan lihasta tehtyyn kebabiin verrattaessa varsinaista pikaruokaa ja toimii pääraaka-aineen edullisuuden vuoksi vaikka ihan arkiruokana.

Ohjeessa esitetyt mausteiden määrät ovat suuntaa-antavia. Kun kullakin on se oma maku ja varsinkin noiden tulisten mausteiden kanssa herkempi suu voi olla kovilla. Itse kun en pidä siitä, että lieskat lyö suusta, on myös tässä ohjeessa annetut määrät kohtuullisia.

Ainekset;

2 pakettia uunilenkkimakkaraa

1 tl mustapippurirouhetta

1 tl valkosipulijauhetta

1 tl juustokuminajaihetta

0,5 tl chilirouhetta

0,5 tl cayennepippuria

2 tl oreganoa

Makkarat vedellään kebabia muistuttaviksi pitkiksi, ohuiksi siivuiksi. Mausteet mitataan makkarasiivujen joukkoon ja sekoitellaan hyvin, käsin kääntelemällä.

Makkarat paistetaan paistinpannulla (tai padassa) siten, että ne ruskistuvat ihan kunnolla.

Kebab tarjoillaan pitaleivän tai riisin ja kasvisten kanssa. Kunnon soosit kyljessä antavat ruokaan sen tarvitsemaa mehevyyttä.

Pisteet tämän ruuan kehittäjälle! Aivan loistava keksintö! Kerta kaikkiaan! 😋





🌸 Terveisin Susanna 🌸


https://www.facebook.com/pastaakostassa 

2 kommenttia:

  1. Ai että tuo yrttikuva! :D Sain aivan kauhean naurukohtauksen – kiitos tästä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee! Ollos hyvä vaan! 👍🏻😅 kiva, jos muillakin on tuon suhteen yhtä kivaa, kun mulla on ollut 😂

      Poista