Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 6. helmikuuta 2024

Rautalangalla somistetut sydänkoristeet

 Nythän sitten syntyy kaiken maailman turhakkeita ystävänpäiväksi, mutta voi totta vie, kun tykkään näitä tehdä! 🥰

Tein soodataikinasta eri kokoisia sydämiä. Kerroin aiemmassa postauksessani kullan hohtoisista koristesydämistä ja soodataikinan teosta.


Osa näistä sydämistä on myös noita kullan värisellä akryylimaalilla tehostettuja sydämiä, osa pelkkiä helmiäismaalilla maalattuja ja osa kalkkimaalilla maalattuja, joihin kiinnitin decoupage-lakalla servettikuvioita.

Tein näihin sydämiin erilaisia ripustuslenkkejä, tai -koukeroita ohuesta rautalangasta. Koska lanka oli hieman liian ohutta, käytin sitä kaksin- ja jopa nelinkertaisena ja käänsin lankaa tiukalle kierteelle, että saisin siihen riittävästi jämäkkyyttä. Mukana käytin myös muovi- ja puuhelmiä.

Isoista sydämistä syntyi yksittäisiä sydämiä rautalankasomistein ja pienet sydämet sidoin pitkään rautalankaan sydänketjuksi.

Nämä jo ovat lähempänä sitä ajatusta, joka minulla näistä sydämistä oli. Koristenauha oli nimittäin melko hankala saada taipumaan sydämen reiästä tai muutoin saada se nätisti solmuun, kun taas nämä rautalangat tottelivat paremmin ja kääntyivät pääasiassa sinne, minne niitä taivutin 😊


Kyllä taas ystävät arvostaa 😅❤️

2 kommenttia:

  1. Siis, aivan ihania, kiitos vinkistä 💖🤗💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentista! 🥰 ihanaa, että joku innostuu näistä mun tekeleistä 🤩

      Poista