Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. elokuuta 2023

Syyskranssi

 Tänään sattui olemaan hyvä päivä siinä mielessä, että aamusta ei vielä satanut, enkä ollut suunnitellut tai sopinut päivään mitään ihmeellistä. Päätin hyödyntää tilanteen ja keräsin puutarhasta erilaisia tuorekranssimateriaaleja; erilaisia hortensian kukkia, pihlajan marjoja ja maksaruohon kukintoja.

Tein tämän kranssin valmiiseen kranssipohjaan. Siinä mielessä mukava materiaali, että ei ole ihan niin nuukalla, jos se materiaalien välistä vaikka näkyykin.

Kieritin siistityt ja sopivan kokoisiksi pienimäni materiaalit rautalangalla pohjaan. JOS olis sattunut olemaan varastossa ohuempaa lankaa, olisi se ehdottomasti ollut parempi sitomismateriaali, mutta nyt mentiin tällä puolalangalla…

Kranssiin käytin pallohortensian kukkia, pihlajan marjoja ja maksaruohon kukintoja. Kranssi näytti kuitenkin hieman valjulta… 🤔

Niinpä lisäsin massasta valmistamiani kärpässieniä ja pieniä omenoita kranssiin ja olovanaan ulkomuoto piristyi tästä. Näiden pienten somisteiden valmistamisesta olen kertonut aiemmin täällä.


Ihan kiva ja syksyn näköinen kranssi tästä tuli. Saapa nähdä, minkälainen kestävyys näillä materiaaleilla on 😊




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti