Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. tammikuuta 2021

Kinkku-tonnikalapitsat tortillapohjilla

 


Mistään uudesta keksinnöstä nyt ei ole kysymys, mutta kyseinen eväs nousi uudestaan meidän perheessä hitiksi. Kyse on helppotekoisesta ja nuorison suosimasta pikaruuasta, jota poikani mielellään tekee. Ja syö. Ja koska ainekset on heti valmiita käytettäviksi, tämä luonnistuu nuorelta herralta jo ilman erillistä ohjeistamista ja perään katsomista. 

 

Ainekset 6 pikkupitsaan

6kpl pieniä tortilloja

Ketsuppia

150 g Juustoraastetta

1 prk tonnikalaa

kinkkusiivuja

1 suippopaprika

1 prk ananaspaloja

Oreganoa tai pitsamaustetta

 

Tortillat asetetaan leivinpaperilla vuoratulle pellille. n. 3 rkl ketsuppia levitetään ohueksi kerrokseksi tortillan päälle. Valutettu ja hienonnettu tonnikala, kinkkusuikaleet sekä ohuiksi renkaiksi leikatut paprikat ja ananakset levitellään pitsoille ja tähän väliin ripotellaan halutut mausteet. Lopuksi päälle juustoraaste ja paistetaan pitsoja 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Näiden pitsojen täytteiden kanssa ei kannata liioitella, koska pohjat ovat niin ohuita. Jos haluaa pitää pitsat käsin syötävässä muodossa, ei liian kosteita aineksia, kuten esim. tomaattia kannata liikaa täytteenä käyttää.

Herkullista lämpimänä ja kylmänä.😋

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti