Ainekset 6 pikkupitsaan
6kpl pieniä tortilloja
Ketsuppia
150 g Juustoraastetta
1 prk tonnikalaa
kinkkusiivuja
1 suippopaprika
1 prk ananaspaloja
Oreganoa tai pitsamaustetta
Tortillat asetetaan leivinpaperilla vuoratulle pellille. n. 3 rkl ketsuppia levitetään ohueksi kerrokseksi tortillan päälle. Valutettu ja hienonnettu tonnikala, kinkkusuikaleet sekä ohuiksi renkaiksi leikatut paprikat ja ananakset levitellään pitsoille ja tähän väliin ripotellaan halutut mausteet. Lopuksi päälle juustoraaste ja paistetaan pitsoja 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.
Näiden pitsojen täytteiden kanssa ei kannata liioitella, koska pohjat ovat niin ohuita. Jos haluaa pitää pitsat käsin syötävässä muodossa, ei liian kosteita aineksia, kuten esim. tomaattia kannata liikaa täytteenä käyttää.
Herkullista lämpimänä ja kylmänä.😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti