Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 8. lokakuuta 2024

Virkattu kukkaponcho

Tämä poncho ei ole ihan äskettäin valmistunut. Haluan kuitenkin kertoa siitä, sillä tämä vaatekappale on saanut enemmän palautetta, kuin kaikki muut vaatteeni yhteensä.

Tiedättekö tunteen, kun täysin vieras ihminen ihan vain spontaanisti kehuu vaatteitasi? Tämän ponchon kanssa koen tämän lähes kerran vuodessa ja se tunne on hieno!! Se on hienoa ensinnäkin siksi, että jotkut ihmiset kykenevät kehumaan ihan vierasta ihmistä (tai vieraan ihmisen vaatteita). Sellaisesta tulee todella hyvä mieli 🥰 Tuollainen kehu on myös tunnustus siitä, että olen osannut tehdä omilla käsilläni jotain, joka herättää tunteita.

Mikä tässä vaatteessa sitten vaikuttaa? Onko se oikeasti hyvän näköinen vai sattuuko se olemaan juuri minun malliselle ja kokoiselle ihmiselle juuri se oikea vaate? Vai onko kyse väreistä? Tähän en osaa vastata…

Tämä poncho koostuu neliöpaloista ja siinä on käytetty ainoastaan ketjusilmukoita, pylväitä ja kiinteitä silmukoita. Lankana on joku takavuosien sekoitelanka ja tumman värin sävy on luonnonvalossa lähempänä luumua, kuin mustaa.

Palat on yhdistetty kiinteillä silmukoilla toisiinsa viimeisellä kierroksella siten, että ne muodostavat verkkomaisen kuvion.

Kaula-aukkoon ja helmaan olen virkannut pari kierrosta pylväistä ja ketjusilmukoista koostuvaa ruutukuviota. Ja lopuksi hapsut ponchon helmaan.

Tämä vaate on palvellut minua kohta 20 vuotta 🥰 Äkkiä se aika kuluu, kun on kivaa 😅




🌸 Terveisin Susanna 🌸



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti