Kolmioleipien suosio ei meidän porukassa pääse hiipumaan.
Näiden kolmioleipien täytteessä yhdistyy vahvat maut; salami, paprika ja suolakurkku.
Ainekset noin 16 kolmioleipään;
200 g salamia (kuutioituna, rouheena tai leikkeleestä pienistettynä)
1 paprika
3 suolakurkkua
150 g mozzarellaraastetta
1 rs ranskankermaa
1 rs kermaviiliä
200 g tuorejuustoa
Aromisuolaa
2 rkl sinappia
Mustapippuria
1 pkt (16 siivua) paahtoleipää
Tuorejuusto notkistetaan ja sekoitetaan yhteen ranskankerman, kermaviilin sekä mausteiden kanssa. Mausteita laitetaan oman maun mukaisesti.
Kurkut ja paprika sekä tarvittaessa salami pilkotaan pieniksi kuutioksi ja sekoitetaan juuston kanssa täytemassaan.
Täytettä levitetään reilu kerros leipäsiivun päälle ja nostetaan toinen leipäsiivu täytteen päälle. Muodostunut kerrosleipä leikataan kolmioksi, kulmasta kulmaan.
Leivät kääritään kelmuun ja annetaan oleentua viileässä vähintään yön yli. Makujen tasaannuttua leivät ovat ihanan meheviä ja maukkaita.
🌸 Terveisin Susanna 🌸
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti