Nämä kolmioleivät katoavat meillä nopeasti… Tällä erää leipien täytteeksi päätyi kinkkua ja juustoa. Kolmiomainen muoto on mukava käsitellä ja syödä.
Ainekset noin 16 kolmioleipään:
1 prk ranskankermaa
200 g tuorejuustoa
Noin 1 dl majoneesia
Noin 300 g kinkkusuikaleita
2 keskikokoista suolakurkkua
150 g emmental juustoraastetta
Aromisuolaa
Mustapippuria
Valkosipulijauhetta
1 iso paketti paahtoleipää (16 siivua)
Tuorejuusto notkistetaan ja sekoitetaan yhteen ranskankerman, majoneesin sekä mausteiden kanssa. Mausteita laitetaan oman maun mukaisesti.
Tarvittavat kiinteät raaka-aineet pilkotaan pieniksi kuutioksi ja sekoitetaan täytemassaan.
Täytettä levitetään todella reilu kerros leipäsiivun päälle ja nostetaan toinen leipäsiivu täytteen päälle. Muodostunut kerrosleipä leikataan kolmioksi, kulmasta kulmaan.
Leivät kääritään ”yksittäin” kelmuun ja annetaan makujen tasaantua viileässä vähintään yön yli.
Mainio aamupala, välipala, eväsleipä tai ihan mikä vaan leipä 😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti