Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 14. toukokuuta 2024

Uusi mekkokaappi

Tykkään valtavasti mekoista 🥰 niitä on kertynyt sen verran monta, että niille ajattelemani 60 cm komero jäi vähän tiukaksi. Niinpä pitkän haeskelun jälkeen löysin ja tilasin mäntyisen, valkoiseksi käsitellyn, metrin levyisen kaapin, jonka voisin pyhittää ainoastaan mekoilleni.

No yllätys oli, että kaappi saapui varsin pienissä paketeissa. Ajattelin ensin, että pakkaus, jossa on ovet ja sivuseinät, on jäänyt matkan varrelle…

Mutta eipä. Myyntikuvista ei vain ollut käynyt ilmi, että sivuseinät ja ovet liitettiin aina kahdesta osasta 😂 Palojen toisiinsa liittämistä ei siis ollut viritetty ihan ikean kalusteiden tasolle... Paikoin osat myös irvistelivät ja epäusko meinasi vallata kasaajat, mutta onnistuihan se lopulta.

Kaapin välihylly jätettiin kasaamisvaiheessa pois, koska muutoin henkaritanko olisi jäänyt niin alas, että pisimpien mekkojen helmat olisivat olleet kurtussa kaapin pohjalla. Ennemmin sitten luovuin hyllystä.

Kaapin takaseinän levyt olivat ikävän näköiset, ruskeapintaiset ja antoivat sellaisenaan jotenkin keskeneräisen vaikutelman.

 Niinpä tapetoin ne kukkakuvioisella tapetilla. Kyseisen tapetin hankin aiemmin senkin kaappien hyllyjen  päällyspaperiksi. Senkistä olen kertonut aiemmin täällä 👉🏻 Olohuoneen senkki


Koska ylähylly jäi pois, piti keksiä jokin vaihtoehtoinen säilytyspaikka tyllialushameille. Löysinkin sitten ihastuttavat pyöreät pahvirasiat, jotka näyttävät aika kivoilta kaapin päällä ja alushameet sopivat laatikoihin juuri sopivasti.

Tämä oli varmaan viimeinen isompi kalustehankinta ja vihdoin alkaa kaikki tavarat löytämään omille paikoilleen 🥰

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti