Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 23. marraskuuta 2020

Adventtikynttilät

 

Adventtikynttilät ovat jotenkin vain niin joulun odotukseen kuuluva elementti, että vaikka kuinka ajattelen ettei tänä vuonna niitä kynttilöitä minulle ole tulossa, niin joka jukelin kerta ne tavalla tai toisella tulee... Jos ne ei kaupasta lähde mukaan, olen ne sitten lopulta ennen ensimmäistä adventtia itse tuunannut tavallisista pöytäkynttilöistä. Ja niin myös tänä vuonna.


Tuunaamisessa käytän nauhoja, tarroja tai muita sopivia koristeita. Kynttilän alareunaan kaksipuolisella teipillä liimaamani nauhat tai tarrat eivät ole ongelma kynttilää poltettaessa, kun kynttilöitä ei oikeastaan pysty niin alas asti edes polttamaan. 


Numerot maalaan kynttilöiden kylkiin sabluunan läpi. Vaikka ne voisi varmasti vedellä vapaalla kädellä, niin pidän siitä symmetrisyydestä ja tarkkuudesta, jonka sabluunoilla tehden numeroihin saa. Sabluunan voi tehdä myös itse ihan tavallisesta paperista ja se kestää kertamaalauksen varsin hyvin. Parasta on maalata numerot kynttilämaaleilla, mutta olen käyttänyt joskus myös elintarvikevärejä.


Tänä vuonna löysin edullisia neljän kynttilän settejä ihan ruokakaupasta. Vaikka tuskin kenenkään talous kynttilöiden hintaan kaatuu niin on se jotenkin hieno tunne kun kokee säästäneensä rahaa. 


Odotan innokkaana kuin lapsi ensimmäistä adventtia ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti