Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 29. marraskuuta 2023

Pionikynttilät

 

Olen innostunut kynttilöiden valamisesta enemmän, kuin olisin uskonut… Jatkuvasti selailen sivustoja, eri kauppojen tarjontaa ja mahdollisia uusia vastaan tulevia kiinnostavia muotteja. Eipä sillä, etteikö tässä hommassa ole mahdollisuus kehittyä, joten asioiden selvittely ja uuden omaksuminen aiheeseen tutustuen ei ole pahasta.

Ensimmäisiä kynttilöitä olen tehnyt soijavahan ja steariinin 50/50 seoksella. Ilmeisimmin steariini aiheuttaa kuitenkin sen, että valmiisiin kynttilöihin saattaa muodostua valkoinen jauhomainen pinta. Näin omille kynttilöilleni on ainakin kerta toisensa jälkeen käynyt, enkä ihan heti keksi muuta selitystä, kuin että kasvipohjaisen vahan määrää pitäisi lisätä, jos tuosta jauhomaisesta kerroksesta haluaa eroon. En kuitenkaan ole varma, rumentaako se kynttilää, vai onko vaikutus päinvastainen. Siksi en ole ainessuhteita muuttanut ainakaan vielä miksikään.

Silikoninen pionimuotti ei välttämättä ole se kaikkein helpoin muotti aloittaa tätä harrastusta. Kukassa on paljon pieniä ja ohuita terälehtiä, jotka voivat liian hätäisellä muotin poistamisella katkeilla. Mutta kun malttaa mielensä, lopputulos saattaa olla täydellinen. 

Tein pioninkukkia monissa eri sävyissä ja testasin myös kahden sävyn käyttöä kerroksittain.

Tuoksuina näissä kukkasissa käytin vaniljan, myskin ja sitruksen sekoituksia.

Hankin myös sydänlankaan kiinnitettäviä kartonkimerkkejä, joiden myötä tuli lähes pro-fiilis 😅

Kauniita ne kyllä on ❤️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti