Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. elokuuta 2020

Keijukainen kanaverkosta


Kun tämän keijun sain kasaan, oli onnistumisen ilo lähes käsin kosketeltavissa. En arvannut, että kanaverkko on näin helposti muokattavissa. Jotain osviittaa verkkoaskartelusta olen saanut tehdessäni esim. sydänkoristeen, mutta tämä muotoilu olikin nyt jotenkin ihan toisenlaista. Valmis keiju on todella herkkä ja kaunis. 

Muotoilin kanaverkosta ensin paksumpia pötkylöitä, jotka kiinnittelin toisiinsa. Niitä rutistelemalla ja toisin paikoin verkkomateriaalia lisäämällä tein vartaloon muotoja. Kanaverkon lisäksi käytin sitomiseen rautalankaa ja työkaluina oli sivuleikkurit ja kärkipihdit. 


Muotojen ja asennon suhteen liioittelin vähän; pikkusen luonnollista ohuempaa ja taipuisampaa vyötäröä sekä pitkiä raajoja.


Vartaloon lisäsin ”perhossiivet” sekä repaleisen mekon helmat.


Kun asettelin keijua ulos, se näytti jotenkin valjulta ja kun arvasin, ettei sinkitty verkko ainakaan ensimmäisenä ruostu, keijun väri ei tule itsekseen muuksi muuttumaan. Niinpä maalasin keijun kuparin värisellä spraymaalilla. Värivalinta osui mielestäni ihan kohdilleen. 😊


Vihaan puutarhatonttuja, mutta tämä Keiju on jatkossa ja sille löytyy meidän puutarhasta paikka myös tulevaisuudessa 😊


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos 🥰 Pidän tästä itsekin ja se on yhä, parin vuoden jälkeen kuin uusi. On ollut tarkoitus kokeilla muidenkin kanaverkkohahmojen tekoa, vaan vielä en ole ehtinyt 😅 mutta kyllä sekin päivä tulee ja kerron varmasti blogissani myös siitä 😊

      Poista