Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 14. syyskuuta 2020

Pöytäkoriste syksyn juhliin

 

Syksy ei ole minulle lainkaan niin raskas vuodenaika, kuin se kuulemani mukaan toisille on. Syksy ja sitä enteilevä loppukesän pimeys antaa ennemminkin aihetta erilaisiin toimenpiteisiin. Valon lisääminen tapahtuu hiljaksiin, askel askeleelta, kynttilä ja lamppu kerrallaan. Vaikka kesästä luopuminen on haikeaakin, iloitsen syksyllä arkeen ja rutiineihin palaamisesta, nautin sadonkorjuusta, odotan sitä pimeyttä, ilmojen viilenemistä sekä talvea. 😃


Syksyllä kesän kukkakimput pöydältäni vaihtuu erilaisiin pitkäikäisempiin ja kestävämpiin koristeisiin; marjoihin, hedelmiin, varpuihin, käpyihin, lehtiin, kurpitsoihin ja ihan mihin tahansa, mikä silmään sopii ja syksyltä näyttää.

Tähäm koristeeseen tein säilykepurkeista maalaamalla ja keinotekoisesti maalipintaa kuluttamalla astioita, joiden ympärille sidoin narusta solmut. Maalina käytin kalkkimaalia.


Tölkit täytin ensin hiekalla ja sitten istutin kallioilta keräämiäni mehitähtiä niihin.


Sommittelin purkit, latva-artisokan kukinnot ja kävyt pöydälle ja vedin patterikäyttöisen valonauhan niiden päälle. Valonauhan patterikotelon piilotin yhden tölkin alle.

Toteutettuna tämä koriste näytti paremmalta kuin mielikuvissani olin sen ajatellut näyttävän.
Ihanaa syksyä ihan jokaiselle! ❤️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti