Mustikkamuffinssit toimivat tilanteessa, kuin tilanteessa.
Näiden muffinssien yllättäjänä toimii uunissa paahtuva valkosuklaa sekä kardemumma, joka toimii hienosti mustikan kaverina.
Ainekset;
250 g voita
5 dl sokeria
6 tl vaniljasokeria
4 munaa
8 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
3 tl kardemummaa
3 dl kermamaitoa
Noin 2 dl mustikoita (pakaste)
200 g valkosuklaata karkeana rouheena
Voi ja sokerit vatkataan vaahdoksi. Mukasn sekoitetaan munat yksitellen, aina välissä voimakkaasti vatkaten.
Kuivat aineet sekoitetaan yhteen ja ne lisätään voiseokseen vuoronperää kermamaidon kanssa.
Taikina sekoitetaan tasaiseksi.
Muffinssivuoat asetellaan muffinssipellin koloihin ja taikina jaetaan vuokiin kerroksittain mustikoiden ja valkosuklaarouheen kanssa siten, että pinnalle tulee mustikoita ja suklaata.
Taikinasta tulee 24 suurta muffinssia. Halutessaan taikina on helppo puolittaa, jos ei halua ihan näin suurta muffinssimäärää kerralla.
Muffinsseja paistetaan 175 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Ihanasti paahtunut valkosuklaa sekä kardemumma istuvat täydellisesti yhteen mustikoiden kanssa 😋
🌸 Terveisin Susanna 🌸
Kiitos ohjeesta 💖 Ihanaa kevättä 🌷🤗🌷
VastaaPoistaOlehan hyvä! Ilo on minun puolellani 🥰 Ja todellakin! Ihanaa kevättä myös Sinulle! 🌸☀️🌸
Poista