Teki mieli fetajuustoa (arkisemmin ja edullisemmin ajateltuna salaattijuustoa) ja ajattelin lisätä jollain tavalla sitä pastaan. Hyvin lyhyen haun jälkeen löytyi useampikin ohje, joten sain varmistuksen siitä, että tehtävä ei ole mahdoton.
Ihan kaikkia resepteissä esitettyjö aineksia ei minulta löytynyt, joten sovelsin ohjeen omalle jääkaapille sopivaksi.
Ainekset;
Noin. 300 g makaronia
Loraus oliiviöljyä
250 g kirsikkatomaatteja
200 g kuutio feta- tai salaattijuustoa
Mustapippuria
Chilirouhetta
Makaronit keitetään ohjeen mukaan.
Fetajuustokuutio sekä tomaatit asetellaan oliiviöljyllä liukastetulle uunipellille. Tomaatteja pyöritellään hieman öljyssä. Pelti laitetaan 200 asteisen uunin ylätasolle ja tavaraa paahdetaan uunissa noin. 10-15 minuuttia. Paahtumista on hyvä pitää silmällä; sekä tomaatit että juusto saavat vähän ottaa väriä, mutta niiden ei kuulu palaa.
Paahdetut tomaatit ja juusto survotaan karkeasti esim. haarukalla ja ne lisätään makaronien joukkoon.
Seos maustetaan chilirouheella, mustapippurilla ja tarvittaessa suolalla.
Tämä ruoka on parhaimmillaan heti tuoreena, mutta toimii myös paistinpannun kautta lämmitettynä.
Nopeasti valmistettavaa ja helppoa arkiruokaa 😋
🌸 Terveisin Susanna 🌸
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti