Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. elokuuta 2021

200. postaus. Osallistu arvontaan

Kun aloitin muutama vuosi sitten kirjoittamisen, en arvannut että se jonakin päivänä kantaisi vielä näin pitkälle. Muistan, kuinka haparoiden aloittelin, enkä edes tiennyt varmaksi, mitä uskallan julkaista ja mitä en. Lopulta oli vain pakko luottaa itseensä ja omaan tekemiseensä. Päätin että sillä ei oikeastaan ole merkitystä, teenkö asioita ”oikein” tai ”väärin”, koska teen ne omalla tavallani ja kerron niistä myös omalla tavallani.

Tässä välissä ja vuosien aikana blogin osoite on muuttunut pariinkin otteeseen ja jossain netin syövereissä on vielä olemassa myös ”varjoblogi”, jota en ole poistamaan mennyt, vaikka se sisältää osin samoja postauksia kuin nykyinenkin ja vaikka en olekaan ylläpitänyt sitä enää aikoihin. Nykyinen alusta on nyt toiminut hienosti kohta pari vuotta ja tällä tiellä ainakin toistaiseksi jatketaan.

Blogiani on sisällön puolesta mahdotonta lokeroida vain yhden aihealueen blogiksi. En kuitenkaan ole nähnyt tarpeelliseksi lähteä erittelemään postauksia mitenkään. Kaikki nämä asiat ovat itselleni tärkeitä ja saavutan blogin kuvauksessa mainitun ”käsin tekemisen ilon” ja jokaisen tekemisten kautta koen onnistumisen tunteen. Tämän lisäksi koetan rakentaa koko ajan jotain olemassaolevan osaamiseni päälle ja haastan itseäni kokeilemalla monenmoista uutta. Paljon on kuitenkin vielä ideoita, jotka odottavat toteuttamistaan.

Ne, jotka blogiani ovat lukeneet, tietävät sisällöstä löytyvän leipomista, ruokaohjeita, erilaisia tuunauksia, pieniä remontteja, puutarhan hoitoa, askartelua ja käsitöitä. Käsitöiden painopiste on kääntynyt selkeästi virkkaamiseen. (Tätä ei välttämättä ala-asteen käsityön opettaja uskoisi…) Joka tapauksessa. Koska aiheet kumpuavat näin laajalta alalta, ei juttu ja kirjoitukset sitten loppuneetkaan heti kättelyssä. 

Sen lisäksi, että julkaisuvuorossa on 200. postaus, sivulla menee ihan juuri 40 000 kävijän raja rikki ja tämän päälle vietän muutaman päivän päästä vielä syntymäpäivääni. 😃 Tästä kaikesta iloisena ja innostuneena ajattelin järjestää arvonnan, jossa jollakulla lukijalla on mahdollisuus voittaa virkkaamani keittiösetti; käsipyyhe ja tiskirätti.




Arvontaan voi osallistua kahdella tavalla: joko kommentoimalla tätä postausta (lisää kommenttiin sähköpostiosoitteesi) tai kommentoimalla tämän postauksen fb-julkaisua. Fb-sivustosta voi käydessään myös tykätä 😉 Pastaakos tässä fb-sivuille pääsee tästä. Voittomahdollisuuden voi siis myös tuplata 😉

Arvonnan suoritan maanantaina 6.9.2021

Muistathan, että sinun on mahdollista seurata blogia myös blogit.fi sivuston kautta! 😊

Ihanaa alkavaa syksyä Sinulle! 😊



9 kommenttia:

  1. Kauniita palkintoja! Mukana. maija.sulku@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Onnea sinulle ja mukaan kauniiseen arvontaan. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Onnea suuresti! Kaunis setti! Sain joskus virkattuja tiskirättejä lahjaksi eikä sen jälkeen ole tarvinnut Chifonetteja tai muita kertakäyttöisempiä ostaa. Todella mieluinen palkinto siis.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ihania ❤. Olen ihaillut kättesi töitä pitkään! Mistä ihmeestä kaikki ideat pulpahtelevatkaan sinulle toteutettaviksi!
    k.rintaniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Arvonta on suoritettu! Kiitos osallistuneille! 🥰 Arpaonni suosi fb-päivitystä kommentoineelle henkilölle. Onnea Marika! 🍀

    VastaaPoista